Ida van Belle

Na dertig jaar gewerkt te hebben in leiding gevende functies, in zowel commerciële als non-profit organisaties, heb ik me gerealiseerd dat ik meer voldoening haal uit het inzetten van mijn kennis en ervaring voor mensen voor wie het regelen van hun financiën niet vanzelfsprekend is en voor wie onze maatschappij soms te complex is. Mijn werk als vrijwilliger bij Humanitas Thuisadministratie heeft me daarin bevestigd. Marlies en ik hebben in het verleden samen gewerkt en we hebben ervaren dat we een goed team zijn. Samen zetten we ons graag in voor onze cliënten en hun naasten. Ik combineer mijn werk als bewindvoerder en budgetbeheerder met een parttime baan als Consulent Sociaal Dorpsteam in de gemeente Utrechtse Heuvelrug. Hierdoor heeft het sociaal domein voor mij geen geheimen en heb ik een groot netwerk.